woensdag 21 augustus, 2019
laatstenieuws

Lidmaatschap

Als je nog niet eerder hebt getafeltennist kunnen wij ons voorstellen dat je eerst eens wilt kijken wat Vitesse ’35 voor jou kan betekenen.
Bij de jeugd kun je een aantal keren meetrainen zonder lid te worden. Hiervoor moet je eerst even contact opnemen met de secretaris (secretaris@httcvitesse.nl ), zodat die kan regelen, dat je wordt opgevangen door de trainer.

Voor senioren is het mogelijk om de vrije training op de maandagavond een aantal keren te bezoeken zonder dat daar verplichtingen aan vast zitten. Je kunt direct de vrije training komen bezoeken, maar ook hier kan de secretaris van dienst zijn om je “op te vangen”.

Welk batje moet ik gebruiken?
Wat past het best bij mijn speltype ?
Waar kan ik een batje kopen en waar moet ik dan op letten?
Met dit soort vragen kun je altijd bij één van onze trainers terecht.
Koop nooit “zomaar ” een batje: vaak betaal je er veel teveel geld voor en speel je er niet fijn mee.

Na de proefperiode kun je alsnog besluiten wat anders te gaan doen, of je kunt lid worden door het inschrijfformulier, dat te verkrijgen is in het clubhuis in te vullen, of door hier het formulier te downloaden Vitesse inschrijfformulier

Contributie

De maandelijkse contributie bedraagt:

  • Senioren € 12,50
  • Junioren € 12,50
  • G-leden  € 11,00
  • Donateurs vrije gift met een minimum van € 20 per jaar

Bankrekening: HTTC Vitesse ’35 NL08INGB 0002 1440 61

Mocht je om welke reden dan ook je lidmaatschap willen beëindigen dan kan dat alleen schriftelijk. Je kunt dan een mail sturen aan : ledenadministratie@httcvitesse.nl of een brief aan: Ledenadministratie HTTC Vitesse ’35 t.a.v. H. van Oudheusden, Landsteinerstraat 40, 7555 MN Hengelo.

De opzegtermijn bedraagt 1 maand; dit houdt in dat je nog 1 maand contributie betaalt na de maand van opzegging. Zeg je dus op in januari dan is over de maand februari nog contributie verschuldigd.